Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του ΚΑΠΕ στο ΥΠΕΚΑ


Οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΕ πραγματοποίησαν την Τρίτη 26-11-2013 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΚΑ στην οποία συμμετείχαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Πετράκος και η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Διαμάντω Μανωλάκου. Μήνυμα συμπαράστασης απέστειλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Ραχήλ Μακρή, η οποία και θα επισκεφτεί το κέντρο τις προσεχείς μέρες ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους ο πρόεδρος του Συνδικάτου ΙΓΜΕ κ. Χάρης Σμυρνιώτης.
Το προεδρείο του ΣΕΚΑΠΕ με τους βουλευτές Αθ. Πετράκο και Δ. Μανωλάκου συναντήθηκαν με τον υφ. ΠΕΚΑ κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, στον οποίο μετέφεραν ότι οι εργαζόμενοι απαιτούν να σταματήσει η συκοφάντηση των εργαζομένων του ΚΑΠΕ, να διοριστεί άμεσα Δ.Σ. διότι κινδυνεύει η υλοποίηση των έργων ΕΣΠΑ που εκτελούν και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα ποσά από τα ευρωπαϊκά προγράμματα που παρατύπως οι υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ δεν καταβάλουν.
Από τη μεριά του ο υφυπουργός δήλωσε ότι προσβλέπουν στο έργο που εκτελεί το ΚΑΠΕ και δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στον υπουργό ΠΕΚΑ κ. Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος και χειρίζεται τα θέματά του ΚΑΠΕ.
Οι εργαζόμενοι αποχώρησαν δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Θανάσης Πετράκος, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτής ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου