Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ

Τετάρτη, 24 Φλεβάρη 2010
Όλοι στην Γενική Απεργία
Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσειςΣυνάδελφοι
Ήρθε η ώρα να νοιαστούμε πραγματικά για το μέλλον μας.
Αν κάποιοι, κάποτε, πίστευαν λανθασμένα ότι το ΚΑΠΕ είναι μια απομονωμένη νησίδα στο πεδίο των διεκδικήσεων των εργαζομένων, φανταζόμαστε ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν αυτή την αντίληψη. Κανείς δεν αυταπατάται ότι αυτά τα σκληρά οικονομικά μέτρα δεν θα έχουν άμεση επίπτωση και σε μας.Οι υπαίτιοι της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αυτοί που κέρδισαν και συνεχίζουν να κερδίζουν από αυτή, επιχειρούν να μας επιβάλλουν με όρους μαφίας μέτρα που θα μας βυθίσουν σε μια διαρκή κρίση επιβίωσης. Η επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας, σε όλα του τα δικαιώματα, δεν μπορούν να μας αφήσουν ανενεργούς. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και αποφασιστικά. Το μόνο που μετράνε και υπολογίζουν είναι η δική μας αντίδραση. Αν δεν αντιδράσουμε τα σχέδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο μέχρι και το τελευταίο δικαίωμα που κατακτήσαμε να μας αφαιρεθεί.
Στις 24 Φλεβάρη τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω μας. Τόσο το κυρίαρχο οικονομικό κατεστημένο και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι, όσο και οι εργαζόμενοι όλης της Ευρώπης που ελπίζουν στη δική μας αντίδραση. Ήρθε η ώρα να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα, να δείξουμε τη δύναμη μας, τη μόνη που μπορεί να βάλει φραγμό στα αντεργατικά αυτά μέτρα.
Την Τετάρτη, 24 Φλεβάρη πρέπει να παραλύσει όλη η χώρα και να είναι μόνο η αρχή.

Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας.
Να συμμετάσχουμε μαζικά, να κατέβουμε στην Αθήνα, να διαδηλώσουμε με τους χιλιάδες άλλους εργαζόμενους, να ενώσουμε τις φωνές μας. Να διατρανώσουμε τη θέλησή μας ξεπερνώντας όσες συνδικαλιστικές ηγεσίες προσφέρουν υπηρεσίες στην κυβέρνηση. Να συμβάλουμε ώστε να ξεπεραστούν χτεσινές μας συνήθειες και να δώσουμε συντονισμένα και από κοινού τους αγώνες μας.


Συνάδελφοι είναι χρέος να απεργήσουμε
Όλοι στο δρόμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου