Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Όλοι στα συλλαλητήρια το απόγευμα της Δευτέρας 15 Γενάρη

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με συνεργούς τη μνημονιακή αντιπολίτευση και τους «κοινωνικούς» εταίρους (ΣΕΒ, εφοπλιστές, κλπ) και αβανταδόρο την συνδικαλιστική ηγεσία συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση να παίρνει και να εφαρμόζει αντιλαϊκά μέτρα αλλά και να επιχειρεί να καταργήσει με το πολυνομοσχέδιο κάθε κατακτημένο εργασιακό δικαίωμα, όπως αυτό της απεργίας.
Η συνδικαλιστικές ηγεσίες των εργαζομένων (ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και πολλά Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες) αντί να λάβουν αποφάσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις, όπως έκαναν δεκάδες άλλα εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες, αρκέστηκαν σε ρητορικές ψευτο -αντιπαραθέσεις με την Κυβέρνηση, συγκαλύπτοντας και στηρίζοντας με έργα και αδράνεια την πολιτική που κτυπά τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και πριμοδοτεί τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Το Δ.Σ. του ΣΕΚΑΠΕ απευθύνει προς όλους μας, πρόσκληση για συμμετοχή στα συλλαλητήρια που θα γίνουν από τα ταξικά και αγωνιστικά σωματεία έξω από τη βουλή την ώρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, το απόγευμα της Δευτέρας 15/1/2018.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου