Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Όχι άλλες ενέργειες διάλυσης του ΚΑΠΕ

Παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον Πρόεδρο του
Σήμερα Τετάρτη 23/7 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τους εργαζομένους στο γραφείο του Προέδρου του ΚΑΠΕ Κ. Κουρνιώτη.
Του επιδόθηκε το ομόφωνο ψήφισμα της συνέλευσης και του γνωστοποιήθηκαν οι ανησυχίες του συνόλου των εργαζομένων σχετικά με τη διαπιστωμένη πρόθεση του να εγγράψει στον ισολογισμό του 2013 το «χρέος των εργαζομένων» που προκύπτει από την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, η νομιμότητα της οποίας θα κριθεί από τη δικαιοσύνη, μετά και τις σχετικές αγωγές των εργαζομένων προς τη διοίκηση του ΚΑΠΕ. Του κατέστη σαφές έπειτα κι από αυθόρμητες τοποθετήσεις συναδέλφων ότι δε θα επιτραπεί στη διοίκηση να αυτοσχεδιάσει για μια ακόμη φορά εις βάρος των εργαζομένων και της βιωσιμότητας του Κέντρου.
Ο ίδιος υπερασπίστηκε τις επιλογές του με τη γνώριμη σε όλους μας πια αοριστολογία χωρίς να δεσμευθεί για τίποτα και χωρίς να μπορεί να απαντήσει στις επισημάνσεις των συναδέλφων που είναι και οι πλέον ειδικοί επί του ζητήματος του ισολογισμού.
Μετά και τη σημερινή μαζική παρέμβαση εν μέσω θερινών διακοπών, ας είναι βέβαιη η διοίκηση ότι οι εργαζόμενοι θα εναντιωθούν στην υλοποίηση της παραπάνω κατεύθυνσης με κάθε πρόσφορο μέσο όποτε κι αν αυτή επιχειρηθεί.
Το Δ.Σ. του ΣΕΚΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου