Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Όλοι/όλες στην Απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:00

Συνάδελφοι, σας καλούμε να συμμετέχετε στην Γενική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, ώρα 11:00.
Σημείο Συνάντησης: Μουσείο (http://goo.gl/maps/cA6os)

Ανακοίνωση 
Δεν απεργούμε γιατί μας καλούν οι συνδικαλιστικές μας οργανώσεις, οι οποίες είναι κατώτερες των περιστάσεων, αλλά. γιατί μας καλεί η ανάγκη μας και η οργή μας.
Απεργούμε γιατί έχουμε ανάγκη να υπερασπιστούμε τη ζωή μας και έχουμε οργή απέναντι στην κυβέρνηση και όλους όσους έγιναν οι δυνάστες μας δίνοντας καθημερινά εξετάσεις στην τρόικα. Απεργούμε για να πληρώσουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση.
Απεργούμε γιατί όταν εμείς πληρώνουμε χαράτσια οι έχοντες απαλλάσσονται.
Απεργούμε γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε τα παιδιά μας χωρίς γάλα και τους γέρους μας χωρίς φάρμακα.
Απεργούμε γιατί δεν αξίζουν σε κανένα τα ληγμένα τρόφιμα. 
Απεργούμε γιατί θέλουμε να τους δείξουμε ότι θυσιάζουμε μέρος του συνεχώς μειούμενου μισθού μας που έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσουν να μας κόβουν, προκειμένου να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας και βασικά κατακτημένα δικαιώματά μας. 
Απεργούμε γιατί αρνούμαστε τον εκβιασμό για μια υποτιθέμενη χρεοκοπία, που για εμάς, αν δεν έχει ήδη συμβεί, θα συμβεί πολύ σύντομα. 
Απεργούμε γιατί όταν εμείς πληρώνουμε φόρους, οι φοροφυγάδες προστατεύονται (βλέπε usb-stick). 
Απεργούμε γιατί δεν έχουμε άλλο όπλο να παλέψουμε να τους σταματήσουμε και να κερδίσουμε όσα μας πήραν κι όσα δικαιούμαστε.
Απεργούμε και διαδηλώνουμε για να ενώσουμε τη φωνή μας, την οργή μας με τους συναδέλφους μας και τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα όσο κι αν προσπαθούν να μας διχάσουν.
Απεργούμε και κατεβαίνουμε στο δρόμο γιατί ξέρουμε ότι μας φοβούνται
Στο τέλος όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.
Το Δ.Σ. του ΣΕΚΑΠΕ

Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

Κινητοποιήσεις με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ στην


 Τρίτη 9/10 στη 1 το μεσημέρι, συλλαλητήριο συνδικάτων στο Σύνταγμα
Με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Α. Μέρκελ τα συνδικάτα έχουν κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας για αύριο από 12-3 μ.μ και οργανώνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Εμείς οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΕ θα πρέπει να δώσουμε ομαδικά το παρόν εκφράζοντας την αντίθεσή μας στα αντιλαϊκά μέτρα και στις πολιτικές λιτότητας - εξόντωσης που σχεδιάζονται και εφαρμόζονται.
Σας καλούμε, να πάμε όλοι μαζί, στο Σύνταγμα, την Τρίτη 09/10 στη 1 το μεσημέρι.
Το Δ.Σ.